Разный флуд
|
|
Aborigen, да они непросто хвори они дибилы :bc:
|
|
|
Цитата sacha1984 (  ) да они непросто хвори они дибилы це ти про своїх хлопців так
все буде добре!
|
|
|
zaur, Цитата це ти про своїх хлопців так  Да но они не мои.Я с ними начинал рыбачить и по хищнику и по белой но современем оказалось что у нас оооччень разные взгляды на рыбалку.....
|
|
|
та понятно, бо вони хвори дибилы
все буде добре!
|
|
|
Шановні колеги. Читаю я про ваші рибалки в районі Жовніно, і становиться мені сумно. Виріс я в живописних місцях на березі Псла, з дитинства на водоймах. Як, де, коли, ставить сітку, ятір, тягти волок, (з максимальним ефектом) мене вчить не потрібно, це я знаю змалечку. Але це в минулому. Пишу це, щоб не сказали що якийсь чистоплюй обізвався.. Так от, ви пишите про рибалки в так званій "запрєткі", в якій вас штрафують, а ви далі спокійно ловите. Ну любі друзі, це зовсім ні в які ворота.. Я пішов з подібного форума, бо там маніакально блюли любу інформацію про перелови і т.п., а тут починається безпридєл. По суті іде реклама ловлі риби в забороненому місці - один написав, другий, третій.. Цей сайт читають сотні, а може тисячі людей, ви уявляєте яку ви робите рекламу?...+ найдуться неадекватні люди, які ще полізуть на цей небезпечний лід - бо он же мужики ходили-наловили, і нічого.. Та і воно вам потрібно - через день ловить по... кг? Я сам людина азартна, але тут все одно, що зайти на свинарник, настріляти свиней, а потім розповідати, скільки кабанів хто вбив.. Давайте ловить по запрєтках, а ми і наші діти завтра що будуть ловить? Я розумію, що де хто любить добре рибки попоїсти, але ж давайте будем Нормальними Людьми .. Пропоную придумать адміністрації сайта, як подібну інформацію закривати від загального читача (та і конкуренція буде менша), перелови позначати +, наприклад-3+,3++,3++++. ну або по іншому.. р.s. В минулу середу був на рибалкі в Світлогірську. Приїхав близько 7 ранку, довго ходив по льоду, вибирав де ловить карася. За підсказками місцевих дядьків визначився з місцем ловлі (за що їм окреме спасибі).. Вдень ловив без палатки, вночі прийшлось перебиратся в палатку, для більшого комфорту.. Глибина ловлі приблизно трохи більше метра. За день впіймав 3 карася (перший 890грам, 2 десь по 500грам), за ніч впіймав ще 5 штук, дрібного не було.. Було 4 досадні сходи, при чому на одну і ту ж саму вудку, навіть коли я її переставив на інше місце. Останній схід був чогось "симпатичного", бо волосінь аж звеніла в пальцях, і прийшлось декілька раз піднімать до лунки.. Дуже задовбувала плотва і густирка розміром з палець+зубатка. Судячи з розмов з місцевими, улови з кожним роком все гірші і гірші.. Людей на льоду було багато, мабуть на вихідних було як на Сорочинському Ярмарку. Ловив на мотиль.
|
|
|
І шо за напасть така на мене останнім часом... то Юра Канцлер підстьобнув, то не встиг звіт написати - "увлекающийся" наіхав.. скажу вам, сітку не те що ніколи в житті не ставив, а навіть і не бачив і тим більше не знаю як це робити.. стидно казати мо, але я й на лодці толком плавати не вмію.. з дитинства ловив на очеретяну вудочку, але нещодавно перейшов і на фідер і трошки почав спіннінгувати вчитись.. частково я з вами і згоден, тільки чому ваша філософія написана вище, наче припадає на мене.. та й якщо ви були уважні, то по звітам я був там всього один раз за життя, Саша (1984) минулого разу з товаришами взагалі нічого не впіймав.. тим більше нікого не агітуємо, а навпаки інформуємо про стан льоду на водоймі і т.д. в кожного своя голова є на плечах і своя дупа, яку хто як хоче туди і встромляє.. З приводу запретки: ловили ми легальним способом ловлі..всім відомо що на любій водоймі, навіть в нерестовий період дозволено ловити однією вудкою на один крючок.. так і в мене було цього разу в Жовніно..те що мзду беруть інспектора - питання не до мене.. мене про це попередили - я і не став умнічать, а зважливо і з розумінням до цього віднісся.. тим більше беруть при виході на лід, а не навпаки.. а там чи хто наловить чи ні і скільки?? знову питання.. порівняння з свиньми, то на мою думку ви вже занадто переборщили.. в мене таких асоціацій не виникало.. перелови бувають дуже рідко.. та й взагалі на риболовлі тим більше результативній буваю дуже рідко, а не через день як де хто..працюю, плачу податки.. більше збитків наносять забрудненням екологіі річок скиданням в них різних відходів і хімікатів, плюс до цього промисловики з сітками.. І головне: якщо не писати звіти і відгуки, то на хріна той сайт кому буде потрібен.. він посто помре.. про що писати на риболовному сайті - про метеликів чи про політику мать іі.. прошу не ображатися, а з розумінням поставитися до цього посту
все буде добре!
|
|
|
Щось коїться з людьми останнім часом... всі знервовані і дуже вразливі, і що найгірше - намагаються звинувачувати один одного в таких дрібницях, на які можна не звертати уваги по великому рахунку. Виходить коли пишеш звіт треба сидіти і думати А ЯК БИ ТАК НАПИСАТИ щоб нікого не образити навіть натяком, як би написати так щоб ніхто не здогадався де ловили, на що і скільки наловили. Люди добрі - це рибацький сайт де спілкуються не просто рибацюги, а на 99% чоловіки, а деколи складається враження, що це сайт сварливих домогосподарок! Можливо просто треба трохи простіше ставитися до написаного і не вишукувати образу, які відразу приміряти на себе? Щодо теми перелову, яку підняв Володя, то вона вже НЕОДНОРАЗОВО піднімалася і на цьому сайті і на інших і це ЗАВЖДИ викликає неабиякі спори і зламано багато списів на цю тему, бо вона занадто складна і неоднозначна. Бо є закон і є здоровий глузд і нажаль вони трохи не співпадають. Щодо бракон'єрства, то адміністрація сайту займає ОДНОЗНАЧНО засуджувальну позицію і не те що не пропагандує це, а навіть не допускає до публікації подібного роду звіти, статті чи рекламу. А щодо перелову або ловлі в заборонених місцях то я вискажу свою ОСОБИСТУ ПОЗИЦІЮ яку я не закликаю схвалювати, але маю таку, яку вже маю.Я про неї писав і можу ще раз повторити : на превеликий жаль місяця для спортивної риболовлі виділені ніяк не з метою популярізації її як такої, а виділяють їх переважно там, де не хотять ловити промисловики, які знахабніли на стільки, що ловлять ТУПО ДЕ ЗАМАНЕТЬСЯ! А нам лишили ніби по принципу "На тобі боже, що нам не гоже". То де справедливість? Чи можна співставити кількість риби виловленої на вудку і на кілометри сіток???І це при тому що ВСІ державні заказники всипані сітками так, що тій бідній рибі немає куди пливти на нерест і що??? Хто з цим бореться? З нас хоч мзду у вигляді штрафів беруть які гарантовано йдуть до бюджету, бо все роблять через протоколи! А що з промисловиками? Хтось з ва хоч раз пробував дзвонити на гарячу лінію поліції про випадки ловлі на сітки, павуки чи то драчі? Ніхто! А чому? Де гражданська принципова позиція? Всі розумні лише писати гнівні вислови на сайтах а як до діла, то моя хата з краю. Я пишу не про когось конкретно, а про нас всих взагалі! Про перелови теж багато написано. Я не адвокат Заура, але зважаючи що двічі чи тричі він приїздив в моря з нулями а на четвертий раз виловив 17кг то чи варто це вважати переловом? По закону ТАК, а по логіці - НІ! АЛЕ це моя особиста думка і я нікого не агітую думати і робити протизаконні дії, тут кожен сам собі і суддя і адвокат. Просто треба бути трохи толєрантніше один до одного, бо всі ми знаємо що БРАКОН'ЄРІВ серед нас немає!! Є люди які ІНКОЛИ порушують норму вилову і за це вони сплачують штраф якщо їх ловлять рибінспектори, або їх проносить, якщо інспекторів не зустрічають. Все так само як на дорогах : порушив ПДР - плати і таки ж платимо, але ж всеодно порушуємо бо так ми звикли, погодьтеся... Вийшло занадто багато тексту, але корочше не зумів донести свої думки
"Поднимаясь в гору не бей ногами тех, кого обойдешь по пути. Ты их еще встретишь когда будешь спускаться с горы". Лао Цзы
|
|
|
Хух ребята я устал ваш текст читать давайте жить дружно и ловить и писать почеснаку.
|
|
|
Цитата sacha1984 (  ) Хух ребята я устал ваш текст читать давайте жить дружно и ловить и писать почеснаку. Саня! Поддержал тебя на все 100% но это же нужно как-то донести до людей иначе пережрутся все по глупости...
"Поднимаясь в гору не бей ногами тех, кого обойдешь по пути. Ты их еще встретишь когда будешь спускаться с горы". Лао Цзы
|
|
|
до речі, інспекторів заставив виписати протоколи, хоча вони й не дуже погоджувались.. підтримую Канцлера і звісно Сашка, будемо жити дружньо і товаришувати на сайті і в житті!
все буде добре!
|
|
|
Цитата zaur (  ) підтримую Канцлера і звісно Сашка, будемо жити дружньо і товаришувати на сайті і в житті! фух хоть что-то полезное сегодня сделал
|
|
|
помирились и ладно
|
|
|
Ситуация с переловами - это нормальная ситуация и как я когда то писал, еще раз вернусь назад и скажу, что не видел я пока таких рыболовов, которые сидя на клеве, прекращают рыбалку и забрав свои 3 кг уходят домой.увлекающийся, увлекающийся, Читая высказывания Увлекающегося, мне тоже не совсем понравились его сравнения со свинарником, да и ряд других вопросов. Приведу простой пример, мы живем и рыбачим в Кременчуге.Ловить рыбы ниже ГЭС запрещено на расстоянии 10 км, а это где то до моста, Самусиевка и Корчеватое - это тоже своего рода запретка, Псел до жд моста тоже запретка, Успенка, Келеберда, Диреевка - районы промышленного лова и тоже запретка. Даже в море, поделены участки на промзоны и это тоже запретка, в Недогарках, не помню кто писал, инспекция выкуп требовала. То есть, у нас вокруг Кременчуга сплошная запретка и возникает вопрос , ЧТО делать рыбаку ?, ответ один, идти на нарушение ! Так что здесь больше вопрос относится к государству, ибо недра , водные ресурсы и прочие природные достояния принадлежат народу, но тому же народу запрещено ими пользоваться ибо это превилегия для слуг народа. Ну а в вопросе лезть или не лезть на стремный лед, то я согласен с Зауром насчет головы и задницы. Вот как то так !
оберстфиш
|
|
|
увлекающийся, Щаз я сделаю вам скандал и вам будет весело.
|
|
|
Вот как раз скандалов нам точно не нужно... Скандальные посты будут удаляться.
|
|
|