Осенний Кремень 2015
|
|
То человек на счетчике уже со старта
"Поднимаясь в гору не бей ногами тех, кого обойдешь по пути. Ты их еще встретишь когда будешь спускаться с горы". Лао Цзы
|
|
|
земляки подтягиваются
|
|
|
Цитата Babylon ( ) земляки подтягиваются 1. Не вижу пока взносов и состава участников 2. Так тогда уже впору будет организовывать соревнования между областями
"Поднимаясь в гору не бей ногами тех, кого обойдешь по пути. Ты их еще встретишь когда будешь спускаться с горы". Лао Цзы
|
|
|
Цитата KANCLER ( ) 1. Не вижу пока взносов и состава участников как так?..а 21 экипаж?..
|
|
|
Цитата Babylon ( ) как так?..а 21 экипаж?.. Так я подумал что типа ЕЩЕ подтягиваются
|
|
|
есть желающие..но чет проблемы со здоровьем у населения ..может за выходные поправят здоровье и присоединяться..
|
|
|
Цитата Babylon ( ) но чет проблемы со здоровьем у населения ..может за выходные поправят здоровье и присоединяться.. Чтобы ТАМ его снова угробить?
|
|
|
Підскажіть як там на Чикаловкі з білою рибою, яка є, на що ловиться (вудки, спінінги, бортові вудки), ніколи не був в тих краях, не знаю що брать, що варить і скільки... Буду вдячний за інфу, та напевно не тільки я, а і інші, хто не був в тих краях..
|
|
|
Цитата увлекающийся ( ) Підскажіть як там на Чикаловкі з білою рибою, яка є, на що ловиться (вудки, спінінги, бортові вудки), ніколи не був в тих краях, не знаю що брать, що варить і скільки... Буду вдячний за інфу, та напевно не тільки я, а і інші, хто не був в тих краях.. От места где будет "лагерь", на лодке по воде можно выплыть к Чиколовскому карьеру (бывшему), к быкам, на русло Днепра. Плыть около 1 км, а может и меньше. Их то вы 100% знаете, это чуть ниже Каменных Поток. Там можно ловить на спиннинги - фидеры с лодки, можно там же причалить к берегу и ловить с берега. Или недалеко от лагеря найти затишное место в кувшинках и половить с лодки карася.
|
|
|
Юра, я делаю заявку еще на 1 экипаж, это Эдик Бриг +Виктор. Деньги завтра утром будут у тебя в магазине, завезу сам. Скинь мне в личку тлф свой.
оберстфиш
|
|
|
НЕ знаю як буде на 10 число, але на сьогодні лящ ловиться на УРА, так що варіть горох з добавками, на Чикалівці лящ є 100 %.
Рибачу, ремонтую ваші човни.
|
|
|
Ситуація з погодою на 10 жовтня --- плюс 2 С вночі. З поправкою на регіон реально може бути мінус 3 С. Вихідний канал замерзне ... Вихід де ? Колись по весні я вже потрапляв в цю пастку.
|
|
|
Цитата Лодочник ( ) Ситуація з погодою на 10 жовтня --- плюс 2 С вночі. З поправкою на регіон реально може бути мінус 3 С. Вихідний канал замерзне ... Вихід де ? Колись по весні я вже потрапляв в цю пастку. Паша даю 100% гарантії що НІЧОГО ТАМ НЕ ЗАМЕРЗНЕ! Ти ж старий і досвідчений рибалка і повинен знати, що допоки вода не остигне хоча б до +6 то НІЯКИЙ мороз вночі їй не страшний, а тим більше близька до нуля температура, так що не лякай людей Ночувати буде ДУЖЕ ХОЛОДНО - це факт! Тож доведеться більше сидіти біля багаття і вживати "вогняної води"
|
|
|
Какой лед, Вы че люди ??!!!!! Вода сегодня в Днепре возле ГЭС была 15-16 градусов тепла. Ей еще остывать ой как долго.!
оберстфиш
|
|
|
Юра, ти приказку "береженого Бог береже" не забув ? По одній пішні на дві команди, а також вогнегасники з аптечками повинні бути вкрай ! Щоб МЧС не турбувати...
|
|
|