..
Самая крупная добыча, пойманная на удочку весит 1208 килограмм. 5-метровая белая акула поймана у берегов Южной Австралии в 1959-м году.

к л у б   у с п е ш н ы х  р ы б а к о в

Пока никто из членов клуба на сайт сегодня еще не заходил
ПУБЛИКОВАТЬ ОТЧЕТ

Барахолка для рыбаков

ПУБЛИКОВАТЬ ОБЪЯВЛЕНИЕ СМОТРЕТЬ ОБЪЯВЛЕНИЯ

Популярные публикации

Лабораторні блоки живлення: надійність і т... Смартфони 2024 року: які новинки варто чек... Бізіборди Широкий вибір розмірів шаф Машинная вышивка на заказ и компьютерная в... Влияние регулярной замены масла и фильтров... Рекурсия на рыбалке Омела на деревьях - виды, распространение ... Bluetooth-трекер для риболовлі Ризики та небезпеки на рибалці

Партнеры клуба

Каталог полезных сайтов

ДОБАВИТЬ САЙТ В КАТАЛОГ СМОТРЕТЬ КАТАЛОГ САЙТОВ
День рождения


Виготовлення силіконових приманок власноруч

fisher-club.com

За цей період що я не писав на сайті, в моєму житті відбулося досить багато різних подій, як хороших так і не дуже. Але життя продовжується і треба жити як то кажуть зараз і сьогодні, тому почну без прелюдій і подробиць з свого життя...

Інколи ми рибалки стикаємось з ситуацією, коли рибалку робить один конкретний воблер, конкретного кольору і якщо його випадково обриваєш, дуже хочеться побігти в магазин і купити аналогічний. І по Закону Мерфі саме такого кольору в магазині немає :( От всілякі є, а саме такого - немає.

А так як вже 2 роки рибалити з човна заборонено, то волею не волею, доводиться ловити з берега, а з берега ловля хижака, це або твічинг, або джиг. Мені більше зайшов саме джиг, хоча я і з човна джигував дуже часто, але більшість своїх трофеїв я таки зловив на тролінг пізної осені. Але то було колись, а зараз джиг і тільки джиг. Так от виявляється що у джиговій ловлі Закон Мерфі працює ще частіше. Бо інколи колєга з яким їздиш рибалити разом заробляє клюваки раз за разом, а в тебе лише деколи, або взагалі брати не хоче, хоча стоїмо 2м один від одного. Вже і проводку його копіюєш, і кидаєш на його як то кажуть грядки, а дзусь! І вся справа знову в кольорі приманки. А його або немає в магазинах нашого міста, або ж є, но коштує шалених коштів, бо то чистокровний японець. А бувають такі рибалки, коли обриваєшся більше 20 разів (бо це рибалка з берега і висмикнути приманку в протилежну сторону просто немає можливості). А 20 разів, то 2 пачки силікону. Хто рибалить - той знає скільки коштують 2 пачки японського силікону (не буду називати бренди, щоб не робити зайвої реклами). Але все це для мене вже в минулому ;)

Тому я дійшов до висновку, що можливо НЕ ДЕШЕВШЕ, але точно скоріше і ефективніше лити приманки власноруч. Благо наразі в інтернеті можна замовити ТОЧНУ КОПІЮ майже любої уловистої моделі силікону від любого відомого бренду. Рідкий силікон, величезна гама фарбників для силікону і не менший вибір бльосток і атрактантів - все це теж є в інтернеті. Далі потрібно лише мати час, натхнення і трохи фантазії, щоб вміти створити потрібний колір чи відтінок з багатьох десятків кольорів, що є в наявності. Чому я написав що не дешевше, тому що в форми, фарби, рідкий силікон трьох видів жорсткості (чи правильнішне сказати еластичності), бльостки, приспособи для лиття і засобів захисту від шкідливого випаровування силікону треба одномоментно власти таку суму грошей, що декому їх би вистачило на придбання приманок до кінця життя. АЛЕ... але яка ж це насолода, відразу після рибалки сісти і ВЛАСНОРУЧ створити приманку саме того кольору і моделі, який працює в конкретний період часу на конкретній водоймі і на наступній рибалці ловити не гірше, а деколи навіть краще, за рибалок, які ловлять на силікон, пачка якого коштує від 5 до 10$. А проявивши фантазію, і добавивши в і без того робочий колір ще червоний хвостик, або помаранчеве пузико, намалювавши очі рибці чи рачку, або ще щось із бльосток - ти отримуєш взагалі вбивцю щуки чи то судака. І тоді вже сусіди по рибалці починають задавати питання на кшталт: "А що це за фірма виробляє , або де купив?" І дехто не вірить що це ти сам зробив і вдосконалив. Взагалі про лиття приманок можна писати дуже і дуже довго, але замість тисячі слів, краще я викладу пару фоток чи відео зі свого останнього лиття.

Fisher-club
Автор KANCLER
Добавлено 11.09.2023
Время 17:45
Об авторе Смотреть визитку

Ссылка Смотрели [336]


Ваш комментарий:

ДОБАВИТЬ ТРОФЕЙ ОЦЕНИТЬ ТРОФЕИ

Спонсоры клуба

Новые записи на форуме

@ealtenwerth03.11.2023 17:18Мобилки и смартфоны ★ Экипировка рыболова

@KANCLER11.09.2023 12:06Отливка силиконовых приманок ★ Самоделки для рыбалки

@everestbrok05.09.2023 20:05Разный флуд ★ Флудилка для рыбаков

@ПавлоРибак11.10.2022 12:27Спиннинговые удилища. ★ Снасти для ловли хищников

@aquatory19.07.2021 14:05Рыбалка на Днепре ★ Мы тут рыбачим

Промо клуба
Fisher-Club
Подписка на Facebook Опечатка

© 2013-2024 • fisher-club.com • Хостинг от uCoz
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Smart Group Vision
Форма входа Регистрация
Запомнить меня Забыл пароль ?