..
В солёной, вяленой, копчёной и сушёной рыбе полезных свойств в десятки раз меньше чем в свежевыловленной.

к л у б   у с п е ш н ы х  р ы б а к о в

Сегодня были: YuriyMoroz
ПУБЛИКОВАТЬ ОТЧЕТ

Барахолка для рыбаков

ПУБЛИКОВАТЬ ОБЪЯВЛЕНИЕ СМОТРЕТЬ ОБЪЯВЛЕНИЯ

Популярные публикации

Лабораторні блоки живлення: надійність і т... Смартфони 2024 року: які новинки варто чек... Бізіборди Широкий вибір розмірів шаф Машинная вышивка на заказ и компьютерная в... Влияние регулярной замены масла и фильтров... Рекурсия на рыбалке Омела на деревьях - виды, распространение ... Bluetooth-трекер для риболовлі Ризики та небезпеки на рибалці

Партнеры клуба

Каталог полезных сайтов

ДОБАВИТЬ САЙТ В КАТАЛОГ СМОТРЕТЬ КАТАЛОГ САЙТОВ
День рождения


Рибалка і штрафи за порушення ПДР

Порушення ПДР

Звісно, кажуть що майже не існує автомобілістів, які ніколи не отримували штраф за порушення правил дорожнього руху. Ну а мабуть, серед рибалок таких людей точно не існує. Зазвичай це не критичні порушення і наш клуб успішних рибалок сподівається що серед членів клубу немає тих, хто своїми діями наражає на небезпеку інших учасників дорожнього руху. Ми навіть можемо тут провести опитування серед відвідувачів нашого сайту чи порушують (порушували) вони ПДР, зокрема у контексті своїх поїздок "на" та "з" рибалки.

Чи порушуєте ви ПДР

Найбільший ризик порушити ПДР, більшість рибалок визначають через дві обставини. Перша, це коли слід поспішати на свої улюблене місце аби хтось інший не опинився там першим. Такі собі перегони. Другий ризик, теж пов'язаний з риболовлею. Ну як можна утриматися від чарки до смачної .irb, або через невдачу, чи через потребу зігрітися зимою, чи у холодну ніч. Але, уявіть собі ситуацію, коли рибак таки дозволив собі у приємній компанії після трудового тижня розслабитися, а потів отримує терміновий дзвінок з дому і потрібно їхати, тому що там щось трапилось. Так буває. Можете у коментарі написати ваші виключні ситуації коли вам довелось свідомо порушувати ПДР, а також узяти участь в опитуванні, яке ви бачите нижче.

Як і де сплачувати штраф за ПДР

Слід зазначити, що інструментів для сплати штрафів за порушення ПДР достатньо. Але є сенс звернути увагу на ще один спосіб сплатити штраф ПДР тут: https://fines.proizd.ua/, який дозволяє це зробити за різними способами ідентифікації:

  • за номером постанови;
  • використовуючи посвідчення водія;
  • за номером вашого паспорта;
  • за ID картою, якщо у вас є така;
  • за ІПН, якщо ви його пам'ятаєте;
  • за технічним паспортом авто.

Чим цей сервіс зручніший? Відповідь проста - форма для сплати надзвичайно прозора та адаптована саме під цей вид штрафів. Не потрібно обирати тип штрафів, десь-щось шукати. Усе просто.

P.S. Нам вказали на ще одну не очевидну перевагу цього сервісу. Завзятий рибалка та злісний порушник ПДР зазначив, що його дружина контролює його штрафи (зазирає у Дію, наприклад), а про цей сервіс вона не знає, як і про окрему банківську карту для таких штрафів. Ну якось так.


Ссылка Смотрели [40]


 Похожие публикации

Ваш комментарий:

ДОБАВИТЬ ТРОФЕЙ ОЦЕНИТЬ ТРОФЕИ

Спонсоры клуба

Новые записи на форуме

@ealtenwerth03.11.2023 17:18Мобилки и смартфоны ★ Экипировка рыболова

@KANCLER11.09.2023 12:06Отливка силиконовых приманок ★ Самоделки для рыбалки

@everestbrok05.09.2023 20:05Разный флуд ★ Флудилка для рыбаков

@ПавлоРибак11.10.2022 12:27Спиннинговые удилища. ★ Снасти для ловли хищников

@aquatory19.07.2021 14:05Рыбалка на Днепре ★ Мы тут рыбачим

Промо клуба
Fisher-Club
Подписка на Facebook Опечатка

© 2013-2024 • fisher-club.com • Хостинг от uCoz
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Smart Group Vision
Форма входа Регистрация
Запомнить меня Забыл пароль ?