..
Самец императорского ангела имеет до пяти самок в своем гареме. Если глава семьи погибает, то одна из самок превращается в самца и занимает место своего предшественника.

к л у б   у с п е ш н ы х  р ы б а к о в

Пока никто из членов клуба на сайт сегодня еще не заходил
ПУБЛИКОВАТЬ ОТЧЕТ

Барахолка для рыбаков

ПУБЛИКОВАТЬ ОБЪЯВЛЕНИЕ СМОТРЕТЬ ОБЪЯВЛЕНИЯ

Популярные публикации

Лабораторні блоки живлення: надійність і т... Смартфони 2024 року: які новинки варто чек... Бізіборди Широкий вибір розмірів шаф Машинная вышивка на заказ и компьютерная в... Влияние регулярной замены масла и фильтров... Рекурсия на рыбалке Омела на деревьях - виды, распространение ... Bluetooth-трекер для риболовлі Ризики та небезпеки на рибалці

Партнеры клуба

Каталог полезных сайтов

ДОБАВИТЬ САЙТ В КАТАЛОГ СМОТРЕТЬ КАТАЛОГ САЙТОВ


Прощання з лиcтопадом

Підбиваючи підсумки останніх "рибацьких рейдів" вимальовується така собі різноманітна картина з трьох днів і щоб було менше писанини і читанини "зліпимо їх до купи з того що є на форумі та добавимо день останній". День1 Доброго дня Вам, земляки. Багато з Вас зі мною знайомі з іншого сайту, де зараз об"явили міжсезоння і рибалка відійшла на задній план. Але у справжніх рибацюг міжсезоння не буває, тому я сподіваюсь на те, що знайду тут однодумців чи навіть товаришів по захопленню. Для прешого знайомства коротко скажу про вчорашню рибалку на Дніпрі в районі річкового вокзалу. Особливої надії на улов якось не відчувалось та ще й по такій погоді, але все це краще ніж каміння з неба і коли майже через 2 години я вирішив збиратись додому, відчулося легесеньке тук-тук. Чого-чого, а підсікати ми вміємо - особливо увісні, коли й жінка злітала з кроваті.

Моїм "пацієнтом" виявилась щучка десь за добрий кілограм і як ведеться у нас риболовів - перший успіх окриляє, тому-то так же пощастило і наступним пацієнтам - судакам.

Вибравши норму і відморозивши я... спину бігом зібрався і мерщій додому, бо за це жінка дасть чортів. Улюблений тролейбус - пів години реву, лязгу і... є що згадати. Та коли ж вже воно потеплішає.



День 2

Все-таки є Бог на світі та допомагає мені виправитись перед Вами за вчорашню майже "некондицію" на фото з рибою, хоча спіймати її зараз не так вже й просто. Оцей кабанчик в 4.8 кг. хоча і повивертав мені сьогодні руки, але сподіваюся порадує Ваше око. Без тролейбуса ні кроку!





День 3

Для нас, людей, характерно мати особливі звички, які набуті в процесі життя і майже ніколи не змінюються. Ці звички характеризують і саму людину в її поводженні. Наприклад, у кожного собачатника є тільки своя улюблена порода собаки, яка, на його думку, відповідає на 100% тільки його баченням "що таке собака" та в більшості копіює характер самого власника. У тих же рибаків, хто часто буває на воді також з'являється логотип мислення та бажання піймати "собі подібного". Як на мене, то кращого супротивника ніж судак просто не існує. Часта зміна місця перебування, непередбаченність та швидкість погоні за жертвою з міцним ударом щелепами просто зачаровує. Можливо, звісно, поїхати "на карасика" , але це лише тоді коли "доступу до тіла не існує". Тому знову "бомбимо" судака. Так, досить розмальовок, ближче до теми третього дня, скажет Ви. Завдячливо скажу, що в той день я прийняв рішення перевірити захаращення під крутояром на о. Динька.




Там дійсно "партизанили" ось такі "хлопці-молодці", які довго огризалися, а надвечір здалися на милість переможця. Загальна їх вага як для вихідного дня на ГЕСі провокує ще один рейд по "партизанських тилах"



Але ж зима все давить. Тому не забувайте про свої надувні човни, пам'ятайте, що зберігання їх при нажче 0 грудусів призводить до пошкодження клеєвого з'єднання і до ось такої,наприклад, халепи:




В разі якогось негаразду з човном можете звертатися - допоможу в будь-якій ситуації. Тел: 097-465-17-83. Дякую за увагу.


Fisher-club
Автор Лодочник
Добавлено 30.11.2014
Время 09:55
Об авторе Смотреть визитку

Ссылка Смотрели [1781]


 Похожие публикации
    Комментарии:
    Zubatka
    Оценка: 0
    Толя что-то обмолвился про РАСа? Это тот "один рас", что меня на старом форуме чмырил за "жалкие кучки рыбки"? Так он ещё и микроджигер, оказывается? Вот тебе РАС! На воре и шапка горит... • [  Материал ]
    Zubatka
    Оценка: 0
    И ещё поучимся украинскому языку. Стыдно, но до сих пор не умею писать на родном языке. Спасибо Вам за такой красивый отчёт на спивучей мове.
    Кстати, Юра, совесть по-украински - это сумлiння. Вчи рiдну мову, бовдур! • [  Материал ]
    Лодочник
    Оценка: 0
    Так -так . Ці лупоокі більше нічого не можуть як окуньців собі подібних шмаляти. Рученьки то заточені тільки під ультралайт і нормальну "палку" вже не втримають. Вони  не можуть фізично піймати велику рибу тому і видають бажане за дійсне. Нехай їм грець. • [  Материал ]
    Мореман
    Оценка: 0
    Поздравляю Лодочника с уходом от ботановского сайта.Пусть ихний гуру в ковычках Рас паром пописяет когда до его черепушки дойдет что потерял из своих рядов очередного рыбацюгу.Пускай у себя на ресурсе дальше пишут как в попу рыбке искуственое дыхание делают Прокурор и все остальные ботаны.ДОБРО ПОЖАЛОВАТЬ ЛОДОЧНИК В КЛУБ МУЖИКОВ РЫБАЦЮГ НУ И СИЛЬНЫХ РЫБАЧЕК КАК НАША ЗУБАТКА. • [  Материал ]
    Лодочник
    Оценка: 0
    Про ТОЙ сайт краще промовчати щоб не підвернуло. За такі улови горе-майстрам руки повідбивати треба . Понти та й годі. Хай. • [  Материал ]
    KANCLER
    Оценка: 0
    А тепер у мене запитання до автора цього звіту : я вже багато років зберігаю свою лодку в гаражі, який не опалюється і поки що все було добре. Від чого це залежить? Все до пори до часу, чи від матеріалу з якого зроблений човен, чи від того як він складений на зиму? Взагалі вважаю тема цікава і актуальна. • [  Материал ]
    Лодочник
    Оценка: +1
    З приводу користування та зберігання надувних човнів є багато плюсів і мінусів. Плюсів більше в зберіганні та транспортуванні, мінусів - в експлуатації. Головне добре вивчити та виконувати умови виробника на ваш виріб. Особливо це стосується виробів із ПВХ на які великі та низькі температури діють вбивче та безповоротно. Ось наприклад смужка-регулятор, яка задубіла на зовсім не гнеться під своєю вагою і нова. Різниця очевидна, але ми часто не помічаємо цих змін так як цей процес не такий швидкий і виявляється тільки в порівнянні з новою тканиною. Та це ще пів біди. Від високих та низьких температур дуже страждають самі клеєві з'єднання і на перший погляд новий майже човник виявляється пшиком та потребує початкового перебору. Дуже багато залежить від самої якості клею,  застосованого для даного виробу незалежно від марки. Буває, що "фірма" розвалюється, а "мануфактурі" все по барабану. Не маю права без висновків експертизи  хаїти виробників некондиції, але скажу вам прямо: бійтеся "Ад-тів" та любих модно-камуфльованих човнів. Розвалюються "на раз". Так що факт 50 на 50 тут також присутній.
    • [  Материал ]
    KANCLER
    Оценка: 0
    Просто чудовий звіт про рибалку!!!
    Я думаю нас читають не тільки наші постійні члени клубу а і наші колеги з інших сайтів, тому думаю, що дехто з власників сайту (не буду називати якого саме) пожалкує, що змусив такого чудового рибалку залиши ТОЙ сайт, де людину як на мою думку зовсім незаслужено почали цькувати. 
    Ну нехай то залишиться на їхній совісті, а ми тепер маємо справжнього рибалку, унікального майстра своєї справи і не тільки, якому є чим ділитися своїм досвідом з молодим поколінням. • [  Материал ]
    st0kaN
    Оценка: 0
    Гарний звiт! Пишiть ще, не зупиняйтесь :) • [  Материал ]

Ваш комментарий:

ДОБАВИТЬ ТРОФЕЙ ОЦЕНИТЬ ТРОФЕИ

Спонсоры клуба

Новые записи на форуме

@ealtenwerth03.11.2023 17:18Мобилки и смартфоны ★ Экипировка рыболова

@KANCLER11.09.2023 12:06Отливка силиконовых приманок ★ Самоделки для рыбалки

@everestbrok05.09.2023 20:05Разный флуд ★ Флудилка для рыбаков

@ПавлоРибак11.10.2022 12:27Спиннинговые удилища. ★ Снасти для ловли хищников

@aquatory19.07.2021 14:05Рыбалка на Днепре ★ Мы тут рыбачим

Промо клуба
Fisher-Club
Подписка на Facebook Опечатка

© 2013-2024 • fisher-club.com • Хостинг от uCoz
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Smart Group Vision
Форма входа Регистрация
Запомнить меня Забыл пароль ?