..
В некоторых африканских странах на рыбалку ходят с лопатой, чтобы откопать в грязи рыбу под названием протоптер. Она в засуху зарывается глубоко в ил, который, даже высыхая, сохраняет рыбе жизнь.

к л у б   у с п е ш н ы х  р ы б а к о в

Пока никто из членов клуба на сайт сегодня еще не заходил
ПУБЛИКОВАТЬ ОТЧЕТ

Барахолка для рыбаков

ПУБЛИКОВАТЬ ОБЪЯВЛЕНИЕ СМОТРЕТЬ ОБЪЯВЛЕНИЯ

Популярные публикации

Лабораторні блоки живлення: надійність і т... Смартфони 2024 року: які новинки варто чек... Бізіборди Широкий вибір розмірів шаф Машинная вышивка на заказ и компьютерная в... Влияние регулярной замены масла и фильтров... Рекурсия на рыбалке Омела на деревьях - виды, распространение ... Bluetooth-трекер для риболовлі Ризики та небезпеки на рибалці

Партнеры клуба

Каталог полезных сайтов

ДОБАВИТЬ САЙТ В КАТАЛОГ СМОТРЕТЬ КАТАЛОГ САЙТОВ


Про все по-троху

fisher-club.com

Всім привіт! Добре, що ніхто і не помітив, що я кудись зник надовгенько, та тому є причина. Зараз іде повним ходом рибацька путина і всі прорахунки на воді по експлуатації надувних човнів звалилися на мої плечі.

Плюс у зв'язку з захистами дипломів моїми студентами вихід в інтернет був обмежений по таких справах. Та й чесно кажучи якийсь неприємний присмак з'явився після останніх дебатів про ніщо з вираженою лінією не кращих людських взаємин. Було б за що добиватися правди. Якось я ще з дитинства, коли заходив в мисливський магазин до Горбатого з батьком, запримітив непрості стосунки між мисливцями за території, ліцензії, відпуск припасів і Т.Д. Ті часи давно минули,та ми активно підтримуємо ці традиції,бо в пориві заздрості сліпий побачить, німий скаже, а глухий почує. Вірити хочу що все колись налагодиться в кращий бік, та навряд чи те станеться, коли нас так багато, а заточені всі по-різному.

Що стосується рибалки, то я не бачу необхідності наразі приділяти особливо багато уваги, виїжджаю по більшій мірі відпочивати на воді, зганяючи зайвий жирок на надувному каяку. Задоволення отримую від швидкості руху. Тим більше, що прикупив я його рік тому в секонд-хенді у розкомплектованому стані та з розпоротим днищем на вск випадок. Довелося пововтузитись і ось тепер це так виглядає - можу сплавати під ГЕС і назад у якості прогулянки.

Узрівши "непорядок" на перекаті трохи підчищаю "купальщиків" для годиться. Окуні та голавлі трапляються таки добренні, буває рвуть жилку 0.2 на раз, або затягують в траву, що ще гірше - будеш відчіплятися - розженеш всю рибу. Краще відірвати дешевого китайця за 4 грн. та закабачити ще десяток окунів. За черв'яків в них не запитуйте, бо я вважаю їх напівфабрикатною добавкою до смаку самої риби. А ще я залюбки споживаю смажених трутнів та короїдів... не ті черви, що ми їмо, а ті що нас їдять... Ще сплю на островах і годую комарів, тут уже їдять мене, кров не встигає відновлюватись.

Ось непогода замучила, не хочеться киснути на дощу, тому вирішив підтянути хатні справи. Але ж знову вони стосуються рибалку. Сьогодні штампую технопланктон на толстолоба, брат замовив 70 штук - треба виручати. Ось маємо таку собі домашню смакоту за різними рецептами.

Лобатий буде радий. На завершення покажу вам до якого стану доходять навіть фірмові човни, якщо з ними не говорити на Ви. Цьому французькому KALIPSO пощастило - гнилий транець я змінив на новий з фінської морської фанери і він далі риє хвилі наших необмежених водосховищ.

Все. Пишіть, телефонуйте Лодочнику.

Fisher-club
Автор Лодочник
Добавлено 28.06.2015
Время 17:23
Об авторе Смотреть визитку

Ссылка Смотрели [2111]


    Комментарии:
    Лодочник
    Оценка: +1
    Коли б я раніше почав користуватися каяком, то мабуть і не було в моїй спині стільки ЖАХІВ з добрий десяток, а тут є опір для неї і ніг, менше втомлюються, зате рукам попадає, бо хочеться завжди кудись пливти. Перевернутися пробував спеціально --- не виходить, але на хвилях відчуття якісь радісно --- бездумні, як в дитинстві на гойдалці. Також можливий тролінг, весла я закріпив на балонах, щоб в руках не тримати, ще є тент, кермо і виносні кармани для дрібниць. Речі повинні лежати завжди на своєму місці, дно надувне, не холодне. Основним недостатком є волочіння за собою на кукані риби, але її ще треба впіймати.  Я поки учусь. • [  Материал ]
    Мореман
    Оценка: 0
    Да каяк класс хороша посудина и быстро идет.А как волну держит не стремно когда волна в бок.У нас ведь как надо проехать на моторе на полном ходу да поближе к лодке и чтоб по снасти и обязательно.Вот интересно его не сильно болтает есть ли шанс перевернутся.Зато мобильности не отнимать.Особенно по канавкам бороздить удобно. • [  Материал ]
    Karasik
    Оценка: 0
    А поподробнее про каяк? И желательно в сравнении с резинкой - достоинства недостатки • [  Материал ]
    нет аватара
    СТАС
    Оценка: 0
    Паша молодец такую аврору приобрел пушки и патроны на кукане • [  Материал ]
    Лодочник
    Оценка: 0
    Дякую, я й сам не проти того всього що натворив за останній час, особливо коли бачу нестандартну ситуацію в моєму човні, який заводиться на раз. І працює на ковбасі з млинцями. • [  Материал ]
    Zubatka
    Оценка: 0
    Да, мальчики наши тут немного поскублись, но Вы уж извиняйте их, уважаемый Лодочник! Нужно быть толерантным, и если кто-то с кем-то хочет поругаться, уважайте и это мнение.
    А вообще я очень рада, что Вы наконец-то появились. Спасибо за добрый и красивый отчёт! • [  Материал ]
    KANCLER
    Оценка: 0
    Радий Паша що маю можливість тебе не лише чути по телефону а і читати про твої успіхи! • [  Материал ]
    st0kaN
    Оценка: 0
    Душевно • [  Материал ]

Ваш комментарий:

ДОБАВИТЬ ТРОФЕЙ ОЦЕНИТЬ ТРОФЕИ

Спонсоры клуба

Новые записи на форуме

@ealtenwerth03.11.2023 17:18Мобилки и смартфоны ★ Экипировка рыболова

@KANCLER11.09.2023 12:06Отливка силиконовых приманок ★ Самоделки для рыбалки

@everestbrok05.09.2023 20:05Разный флуд ★ Флудилка для рыбаков

@ПавлоРибак11.10.2022 12:27Спиннинговые удилища. ★ Снасти для ловли хищников

@aquatory19.07.2021 14:05Рыбалка на Днепре ★ Мы тут рыбачим

Промо клуба
Fisher-Club
Подписка на Facebook Опечатка

© 2013-2024 • fisher-club.com • Хостинг от uCoz
Онлайн всего: 9
Гостей: 9
Пользователей: 0
Smart Group Vision
Форма входа Регистрация
Запомнить меня Забыл пароль ?